En aquest petit espai tractarem de fer saber als pares i mares, tot el que fem a les classes d’Educació Física.

Com ja ho sabreu, en aquest espai podeu participar tant com vulgueu, ja sigui fent comentaris del que anirem penjant com també fent propostes que anirem recollint.

Personalment, i ara que estem dins de temps de canvis i tronades, voldria definir que és per a mi l’Educació Física. Podríem dir que és la manera més natural i biològica d’aprendre. En la natura, tot animalet rep els coneixements que seran necessaris en forma de joc. Per tant, per poder aprendre i assimilar tot coneixement haurà d’anar acompanyat d’una activitat física. També cal dir que el desenvolupament personal, social i psicològic passa pel desenvolupament del creixement físic, per aquest motiu  la importància en l’escola del nostre temari.

Doncs molt bé dit tot aquest rotllo,  ja podem aprendre jugant i gaudint d’aquesta assignatura.

Leave a Comment